Met een plechtige ondertekening, gedenkwaardige voordrachten en natuurlijk een borrel is op 21 december het nieuwe mediamagazine Recorder gelanceerd. Historicus Ad van Liempt nam het eerste exemplaar in ontvangst uit handen van de uitgevers. Namens Beeld en Geluid was Eppo van Nispen aanwezig, namens de Stichting Omroep Historie Ben Groenendijk en namens VGOmedia Hella Liefting. Daarmee werd een jaar van fusiebesprekingen tussen Aether en VGOmedia Magazine feestelijk afgesloten.

Abonnees van Aether en leden van VGOmedia krijgen in het vervolg eens per kwartaal het magazine Recorder in de bus. De redacties hebben de afgelopen maanden al samen de eerste editie gemaakt. Eppo van Nispen sprak van een mijlpaal en sloot af met het vervullen van een belofte: “Als het lukt spring ik een gat in de lucht”.

Ad van Liempt hield een even humoristische als onheilspellende voordracht over de -zacht gezegd- nogal wisselende successen met samenwerking in de omroepgeschiedenis. De voordracht hier te lezen.

Klik op een foto voor een vergroting. Gebruik het scrollwiel van de muis of pijltjes om te navigeren. Sluit af door naast de vergrote foto te klikken of druk op escape.